Maak kennis met Frans en Marlina

Frans is een geboren en getogen Rotterdammer. Zijn liefde voor Indonesië is ontstaan in het Rotterdam van de jaren zestig, waar hij veel verbleef bij vrienden met Indonesische roots. De liefde voor de Indonesche keuken verdween nooit meer, ook niet toen hij in zijn jonge jaren vertrok naar Oudeschip, een klein dorp onder de rook van de Eemshaven in Noord-Oost Groningen.

Marlina komt uit de West-Javaanse miljoenenstad Bandung. Zij is van huis uit danseres en ontmoette Frans toen zij op uitnodiging van het volksdansfestival ‘Op Roakeldais’ met haar dansgezelschap in Warffum verbleef.

De liefde bloeide op en al snel ontstond de gezamenlijke droom om de smaken van de Javaanse keuken te delen met het Nederlandse publiek. Samen reisden zij meermaals af naar Indonesië en deden in Nederland en Duitsland ervaring op met het werken in de horeca. In Zoutkamp hebben zij een prachtlocatie gevonden om hun droom te verwezenlijken. 

Ze bieden zowel lunch en diner á la carte als de de mogelijkheid om af te halen voor kleine en grote gezelschappen. Ook catering op locatie behoort tot de mogelijkheden. In hun Indonesische gerechten verwerken zij veel lokale producten en uiteraard staan de Zoutkamper garnalen op de kaart. 

Frans en Marlina verwelkomen u graag in Café Restaurant aan de Haven!